Home / De studerende

De studerende

Lasse Ottesen
Student
Lasse Ottesen er 18 år. Han går på HG2 og ønsker at starte som elev derefter. Lasse har tidligere arbejdet på en restaurant som opvasker og arbejdsdreng. Han synes at byggebranchen er spændende og kunne godt tænke sig at blive salgselev.


Marco Distefano
Student
Marco Distefano er 20 år. Han går på HG2 og ønsker at starte som elev derefter. Marco har tidligere arbejdet i føtex og har derigennem tillært sig at være serviceminded. Han har familie medlemmer der er beskæftiget i byggebranchen, foruden at lave ”gør-det-selv” arbejde. Marco kan derudover godt lide at arbejde med mennesker og håber han bliver udvalgt til en samtale.


Neli Reyes Escobar
Student
Neli Reyes Escobar er 21 år. Hun går på HG2 og ønsker at starte som elev derefter. Neli har tidligere været i praktik i en tøjbutik samt gennemgået grundforløbet som bygningsmaler. Hun kan godt lide at der er travlt i hendes hverdag samt at hjælpe mennesker. Hvis hun bliver den nye elev vil hun gerne specialisere sig indenfor maler området.


Sabina Bang
Student
Sabina Bang er 19 år. Hun går på HG2 og ønsker at starte som elev derefter. Sabina har arbejdet i forskellige butikker med kundeservice og befinder sig godt i et sådan miljø. Hun er begyndt at interessere sig for håndværker faget og håber derfor på at blive den nye elev.


Tine Næser
Student
Tine Næser er 21 år. Hun går på HG2 øg ønsker at starte som elev derefter. Tine har tidligere arbejdet som kokkeelev, maler m.m. Yderligere har hun erfaring fra byggebranchen ved at hjælpe hendes far der er snedker. Hun har stor interesse for byggebranchen og vil meget gerne være den nye elev.