Home / Sådan fungerer siden

Sådan fungerer siden

Denne side er i modsætning til “bmc – byggemarkedscasen” baseret på en central formidling – siden er opdelt i 4 trin, og hvert trin styres af læreren. Hvert trin skal være debatteret og løst, inden læreren åbner for næste trin. Alle trin har film og opgaver, der skal ses og løses i den rækkefølge, de fremkommer i menuen.

1. Start her:
Starter med en introfilm og derefter en rundvisning i de forskellige typer af forretninger, der findes i vores branche. Den virkelige stillingsannonce diskuteres i klassen, som opgaven beskriver.

2. Ansøgning:
Eleverne præsenteres for de 5 ansøgninger, HR-chefen har udvalgt. Disse diskuteres/ sammenlignes med egne stikord/disposition til ansøgningen. Husk at de forskellige ansøgninger varierer i sideantal, disse kan ses i PDF-versionen. Fordele/ulemper – gode tips/dont do’s etc. Eleverne leger HR-chef og gætter på, hvilke 2 elever der kaldes til samtale, som beskrevet i opgaven.

3. Jobinterviews:
HR-chefens valg diskuteres og evalueres. Gennem film af de virkelige jobsamtaler diskuteres disse – igen med godt/skidt og fordele/ulemper. Der er 2 opgaver på dette trin – først bruges de erfaringer og den viden, eleverne har fået gennem de foreløbige begivenheder op til samtalerne, og sluttelig skal eleverne gætte, hvem der får jobbet.

4. Udvælgelsen:
Resultatet evalueres og debatteres. Den virkelige HR-chef fortæller om sin begrundelse for valget.

Vi ønsker jer alle rigtig god fornøjelse med sitet og håber, I vil kunne drage fordel af det – og vi ser selvfølgelig frem til at møde nogle af jer i den virkelige verden.

Med venlig hilsen
Brancheforeningen Danske Byggecentre